Strategické podnikatelské aktivity vybraného podniku - Morman, Dušan; Pirožek, Petr, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lešetický, Ondřej (2014)
Předmětem diplomové práce "Strategické podnikatelské aktivity vybraného podniku" je strategická analýza a zhodnocení současných strategických aktivit vybraného podniku, z které následně vychází formulace doporučených strategických podnikatelských aktivit, díky kterým by podnik měl udržet svůj tržní podíl a především úroveň výnosů. Cílem je i formulace takových opatření, díky kterým podnik bude i nadále konkurenceschopný a bude lídrem na trhu. Základem této práce je analýza vnějšího a vnitřního prostředí podniku. Dílčí analýzy jsou kvantitativně vyhodnoceny a jejich výsledky jsou dále zapracovány. Na základě výsledků strategické analýzy je poté zhodnocena aktuální situace a pozice podniku na trhu a jsou také formulovány jednotlivá doporučení včetně doporučených strategií, která je možné v budoucnu využít
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; master's theses