Skóring a jeho marketingová komunikace společností Bisnode - Loskotová, Marie (2014)
Tato diplomová práce se věnuje marketingové komunikaci na trhu Business to Business. Cílem práce bylo zhodnocení současné marketingové komunikace produktu certifikace ekonomické kondice firem společnosti Bisnode, který je založen na skóringovém hodnocení a slouží jako nástroj pro podporu obchodních, marketingových a jiných firemních aktivit, a navržení zlepšení této komunikace na základě vlastního výzkumu trhu a potřeb již certifikovaných firem. Teoretická část práce představuje B2B trh a jeho specifika a dále B2B marketingovou komunikaci. Praktická část tyto teoretické poznatky aplikuje na konkrétní marketingové komunikaci skóringových certifikátů společnosti Bisnode.