Skóring a jeho marketingová komunikace společností Bisnode - Loskotová, Marie; Král, Petr, 1979-; Bockstefel, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato diplomová práce se věnuje marketingové komunikaci na trhu Business to Business. Cílem práce bylo zhodnocení současné marketingové komunikace produktu certifikace ekonomické kondice firem společnosti Bisnode, který je založen na skóringovém hodnocení a slouží jako nástroj pro podporu obchodních, marketingových a jiných firemních aktivit, a navržení zlepšení této komunikace na základě vlastního výzkumu trhu a potřeb již certifikovaných firem. Teoretická část práce představuje B2B trh a jeho specifika a dále B2B marketingovou komunikaci. Praktická část tyto teoretické poznatky aplikuje na konkrétní marketingové komunikaci skóringových certifikátů společnosti Bisnode.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses