Socioekonomická analýza správních obvodů hl. m. Prahy - Budíková, Lucie; Kubátová, Taťána; Damborský, Milan, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Sociekonomická analýza správních obvodů hlavního města Prahy, tedy Prahy 1 -- 22, je řešena metodou MasterCard, tedy souhrnným indexem, vytvořeným z vydefinovaných indikátorů v oblasti sociální a ekonomické, jimž je přiřazena konkrétní váha. Cílem analýzy a potažmo celé práce je zjistit, v jakých správních obvodech hl. m. Prahy dochází k největšímu socioekonomickému rozvoji, který je z důvodů dostupnosti a srovnatelnosti dat analyzován za roky 2008 a 2012.
Vedoucí práce: Taťána Kubátová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses