Marketingové řízení obchodních firem, budování efektivních kooperací s využitím konceptu Category managementu - Čapek, Michal; Hesková, Marie, 1948-; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2014)
Disertační práce prezentuje teoretické přístupy ke category managementu, včetně definice jeho základního osmistupňového procesu. Implementace category managementu je uvedena na příkladech firmy Coca-Cola, které dokládají funkčnost navržené metodiky a cílů z úvodu této práce.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: marketingový management; obchodní podniky; kooperace podniků; management [obor disert. práce] -- category management; disertace; marketing management; trading companies; cooperation of business enterprises; dissertations