Vzdělávání a rozvoj pracovníků v organizaci - Vatrasová, Lenka; Ježková Petrů, Gabriela; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma vzdělávání a rozvoje pracovníků v organizaci. Teoretická část, vycházející z rešerše odborné literatury, popisuje teorie a přínosy firemního vzdělávání a vysvětluje systematické vzdělávání v organizaci. Cílem práce je zhodnocení současného vzdělávacího systému konkrét-ní organizace a formulace návrhů a doporučení. Zkoumání je provedeno smíšeným výzkumem pomocí dotazníkového šetření na vzorku zaměstnanců vycházejícího z rozhovoru s personálním oddělením. Z výzkumu vyplývá, že mezi nedostatky tohoto systému patří zejména pracovní vytíženost zaměstnanců, způsob vyhodnocování vzdělávání, nezapojení pracovníků do procesu plánování konkrétních rozvojových akcí a nedostatečná pozornost na rozvoj dlouholetých zaměstnanců. Navržena byla konkrétní doporučení vedoucí k optimalizaci systému vzdělávání v této organizaci.
Vedoucí práce: Gabriela Ježková Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses