Sedlčany v době krizí - Váchová, Alena; Syrovátka, Oldřich; Kalenský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Cílem práce je posoudit dopady krizí v letech 2020 a 2021 na město Sedlčany z pohledu nejen veřejných financí. Práce se zabývá následky v nelehké ekonomické situaci, které sebou nese koronavirová krize a následná válka na Ukrajině. Po zanalyzování aktuálně situace města byla navržena opaření, která pomohou k částečné soběstačnosti města nejen z potravinové ale i energetické stránky. Řešení se nachází v agrolesnictví a v rychle rostoucích dřevinách, které nestabilní ornou půdu nahradí funkčním přírod-ním ekosystémem. Celková navrhovaná změna přinese do města nové pracovní příleži-tosti a zlepší ekologickou stabilitu krajiny (KES).
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses