Analýza proveditelnosti vstupu na trh online casina v České Republice - Nebeský, Richard (2023)
Cílem práce je analýza neboli studie proveditelnosti vstupu firmy do online prosto-ru hazardních her. V rámci této studie je analyzován trh, ve kterém se firma nachá-zí. Analýzy hodnotí, jak mikrookolí, tak makrookolí, které firmu ovlivňuje. Celá stu-die proveditelnosti vychází z metodiky Ministerstva pro místní rozvoj. Součástí je i společenská zodpovědnost firmy, což je v oblasti hazardních her důležitý faktor, který ovlivňuje vnímání firmy veřejností. Práce bude sloužit jako jeden z podkladů při rozhodování firmy o vstupu na daný trh.