Analýza proveditelnosti vstupu na trh online casina v České Republice - Nebeský, Richard; Sabolovič, Mojmír, 1978-; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem práce je analýza neboli studie proveditelnosti vstupu firmy do online prosto-ru hazardních her. V rámci této studie je analyzován trh, ve kterém se firma nachá-zí. Analýzy hodnotí, jak mikrookolí, tak makrookolí, které firmu ovlivňuje. Celá stu-die proveditelnosti vychází z metodiky Ministerstva pro místní rozvoj. Součástí je i společenská zodpovědnost firmy, což je v oblasti hazardních her důležitý faktor, který ovlivňuje vnímání firmy veřejností. Práce bude sloužit jako jeden z podkladů při rozhodování firmy o vstupu na daný trh.
Vedoucí práce: Mojmír Sabolovič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses