Změny v preferencích cestovatelů : Porovnání generace babyboomers a X - Pourová, Vendula; Závodná, Lucie Sára, 1984-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze preferencí a požadavků na cestování členů generace baby boomers a generace X. Práce je rozdělena na teoretickou část, která se zabývá literární rešerši popisující základní charakteristiky generací, jejich spo-třebitelské chování, oslovení a cestovatelské preference. Součástí části je i monito-ring cestovního ruchu v ČR. Praktická část obsahuje metodiku práce, která popisu-je výzkumné metody práce. Poté je zde zpracována analýza a statistické vyhodno-cení výsledků z dotazníkového šetření. V závěru práce jsou shrnuty poznatky a popsány možná doporučení pro marketing cestovních kanceláří či agentur.
Vedoucí práce: Lucie Sára Závodná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses