Návrh a vývoj aplikace pro správu kontaktů - Mryščuk, Vladimír; Palovská, Helena, 1959-; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Hlavním tématem diplomové práce je nástroj pro spravování a uchovávání kontaktů. Správa kontaktů je jednou z klíčových administrativních aktivit v podniku. Úlohy spravování a uchování kontaktů nelze zanedbávat, neboť se často týkají obchodních styků, a ty mohou generovat zisk. V práci je proveden průzkum existujících softwarů pro spravování kontaktů, pozornost je věnována proprietárním a open-source produktům. Na základě průzkumu a vypracovaného zadání pro aplikaci kontaktního adresáře je popsán návrh, dle kterého pomocí moderních nástrojů vývoje webových aplikací vyvinuta nemonolitní aplikace. Nástroje kromě univerzálních PostgreSQL a GraphQL pochází z ekosystému programovacího jazyku ECMAScript: NodeJS, Prisma a ReactJS.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses