Využití statistických metod k analýze výsledků střelby v biatlonu žactva, dorostu a juniorů - Svobodová, Eliška (2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vyhodnocování úspěšnosti střelby při biatlonových závodech v mládežnických kategoriích. K tomu využívá rozsáhlý datový soubor výsledků střelby ze závodů Českého poháru a mezinárodních závodů z let 2005-2019. Získané výsledky popisných statistických metod, grafických metod i statistické indukce jsou prezentovány v rámci 5 formulovaných pracovních hypotéz ve velkém množství tabulek a grafů, které obdržené výsledky dobře ilustrují.