Využití statistických metod k analýze výsledků střelby v biatlonu žactva, dorostu a juniorů - Svobodová, Eliška; Malá, Ivana, 1962-; Bedrník, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vyhodnocování úspěšnosti střelby při biatlonových závodech v mládežnických kategoriích. K tomu využívá rozsáhlý datový soubor výsledků střelby ze závodů Českého poháru a mezinárodních závodů z let 2005-2019. Získané výsledky popisných statistických metod, grafických metod i statistické indukce jsou prezentovány v rámci 5 formulovaných pracovních hypotéz ve velkém množství tabulek a grafů, které obdržené výsledky dobře ilustrují.
Vedoucí práce: Ivana Malá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses