Implementace compliance u vybraných společností - Dytrychová, Eliška; Hejda, Jan, 1955-; Hanousek, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Tato diplomová práce řeší implementaci compliance programů u vybraných společností. Cílem je posoudit, zda je dobré a z jakých důvodů mít ve společnosti zabudovaný compliance systém a jakým způsobem může být compliance v obchodních korporacích efektivní. Výzkum, kde výzkumným vzorkem je společnost z energetického a finančního sektoru je proveden pomocí kvalitativních a kvantitativních metod. V závěru jsou formulovány konkrétní doporučení a kroky, které vedou k lepší efektivitě compliance systému u těchto společností.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses