Uvedení vybraného produktu na zahraniční trh - Hoznour, Šimon; Maryška, Miloš; Sopko, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Sázkové prostředí se přechodem do online prostoru stalo vždy dostupnou zábavou, která se stále snaží najít nové způsoby a příležitosti, jak zákazníky zabavit. Jedním z nových sportovních odvětví jsou eSporty a Cybersporty. Jedná se o sporty, které se hrají na počítači a postupně mizí jejich stigmatizace a roste jejich popularita. Společnostem nezbývá než na tyto nové sporty agilně reagovat a připravit jejich sekce. Práce se zabývá tím, jak takovou sekci vytvořit s výrazným ohledem na uživatele/zákazníka jako nejdůležitějšího konzumenta obsahu, jelikož uživatelská přívětivost je ve vysoce konkurenčním sázkovém prostředí důležitá konkurenční výhoda. Hlavním zaměřením je představení postupů a myšlenkových rámců, jak uživatelský pohled dostat do celého cyklu tvorby produktu a následně poznatky aplikovat na samotný produkt v části realizace.
Vedoucí práce: Miloš Maryška
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses