Služby a podpora pro ERP systém v mezinárodní technologické firmě - Urban, Dan (2022)
Záměrem této práce je zprostředkovat velice základní přehled o fungování ERP systému. Práce popisuje klasifikaci ERP systémů, jednotlivé moduly a jejich funkce, životní cyklus aplikace a podporu pro ERP systém. Součástí práce jsou reálná data vyhodnocovaná pro mezinárodní technologickou firmu. Hlavním cílem této práce je zhodnocení závislostí a struktury vytvořených požadavků za období od roku 2016 do roku 2021 a identifikování příčin zvýšeného množství ticketů.