Služby a podpora pro ERP systém v mezinárodní technologické firmě - Urban, Dan; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Záměrem této práce je zprostředkovat velice základní přehled o fungování ERP systému. Práce popisuje klasifikaci ERP systémů, jednotlivé moduly a jejich funkce, životní cyklus aplikace a podporu pro ERP systém. Součástí práce jsou reálná data vyhodnocovaná pro mezinárodní technologickou firmu. Hlavním cílem této práce je zhodnocení závislostí a struktury vytvořených požadavků za období od roku 2016 do roku 2021 a identifikování příčin zvýšeného množství ticketů.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses