Revize etického kodexu v konkrétním wellness resortu - Komínová, Markéta; Závodná, Lucie Sára, 1984-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Bakalářská práce se zabývá etikou a etickými kodexy. V teoretické části je tedy zpracována literární rešerše, která přibližuje témata etiky, morálky, podnikové etiky a etických kodexů. Hlavním cílem této práce, který je zpracován v praktické části, je revize etického kodexu v podniku, který už etický kodex zavedený má. V rámci revize jsou do kodexu zapracovány i připomínky a postřehy zaměstnanců, kteří jsou v tomto podniku zaměstnáni. Jako podklad pro revizi etického kodexu je využito dotazníkového šetření, jehož respondenty byli právě zaměstnanci daného podniku. Přínos této bakalářské práce je, že etický kodex bude pro podnik využitelný v praxi.
Vedoucí práce: Lucie Sára Závodná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses