Analýza vývoje cen bytů na regionální úrovni - Krejčí, Jan; Kalenský, Jakub; Bartošová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Bakalářská práce se zabývá vývojem cen bytů ve vybraných krajích České republiky nejdříve pomocí makroekonomických ukazatelů a poté pomocí regionálních ukazatelů. Cílem práce je analyzovat vztah mezi vybranými makroekonomickými a regionálními ukazateli a dílčím cílem práce je zhodnotit investiční možnosti do bytů ve vybraných krajích. K naplnění práce jsou nejdříve analyzovány korelace vybraných ukazatelů s vývojem cen bytů, poté je použit model lineární regrese. Dílčí cíl je naplněn výpočtem zhodnocení bytů a následném srovnáním s alternativními možnostmi investování. Výsledkem bakalářské práce je vyjádření vztahu mezi vybranými ukazateli a analýza investičních možností.
Vedoucí práce: Jakub Kalenský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses