Využitie sociálnych sietí pre podporu a rozvoj športových klubov - Mráz, Michal; Molnár, Zdeněk, 1939-; Černý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Diplomová práca sa zaoberá problematikou využívania sociálnych sietí na podporu a rozvoj športových klubov v Českej republike. Cieľom práce je zanalyzovať rôzne techniky a možnosti sociálnych sietí, ktoré by viedli k podpore a zefektívneniu komunikácie vybraných klubov na sociálnych sieťach. Teoretická časť sa zaoberá rešeršou prác s podobným tematickým zameraním a predpokladanými prínosmi práce. Následne sa zameriava na najznámejšie svetové sociálne siete používané v Českej Republike a marketingové stratégie používané na sociálnych sieťach. Hlavnou náplňou práce je jej praktická časť, ktorá sa skladá z vlastného prieskumu využívania sociálnych sietí daných organizácií. Dáta pre túto časť boli získané pomocou Competitive Intelligence nástrojov pre monitoring a analýzu sociálnych sietí, ktoré budú v tejto časti tiež popísané. Na základe tohto prieskumu je na konci práce uvedený zoznam odporúčaní, ktoré boli navrhnuté pre efektívnejšie a strategickejšie vedenie spoločností na sociálnych sieťach.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses