Analýza a hodnocení souboru znaleckých posudků - Oukropec, Jiří (2014)
Diplomová práce nazvaná "Analýza a hodnocení souboru znaleckých posudků" provádí analýzu znaleckých posudků v oblasti oceňování podniku. Je rozdělená do dvou částí. První část definuje kritéria a oblasti pozorování v analyzovaných znaleckých posudcích. Druhá část je praktická, která navazuje na první část. Je v ní analyzováno celkem dvacet znaleckých posudků v rovnoměrném zastoupení z roku 2008 a z roku 2013 na základě předem stanovených kritérií. V závěru jsou shrnuty dosažené výsledky a je provedeno závěrečné zhodnocení.