Analýza a hodnocení souboru znaleckých posudků - Oukropec, Jiří; Mařík, Miloš, 1947-; Luxemburk, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce nazvaná "Analýza a hodnocení souboru znaleckých posudků" provádí analýzu znaleckých posudků v oblasti oceňování podniku. Je rozdělená do dvou částí. První část definuje kritéria a oblasti pozorování v analyzovaných znaleckých posudcích. Druhá část je praktická, která navazuje na první část. Je v ní analyzováno celkem dvacet znaleckých posudků v rovnoměrném zastoupení z roku 2008 a z roku 2013 na základě předem stanovených kritérií. V závěru jsou shrnuty dosažené výsledky a je provedeno závěrečné zhodnocení.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses