Hegemonie a socialistická strategie: za radikálně demokratickou politiku - Laclau, Ernesto, 1935-2014; Mouffe, Chantal, 1943-; Převrátil, Rudolf, 1936-; Bíba, Jan; Univerzita Karlova (Praha : Karolinum, 2014)
Vydavatel: Univerzita Karlova v Praze
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: politická filozofie; marxismus; pluralismus; demokracie; monografie; political philosophy; Marxism; pluralism; democracy; monographs