Zdanění mezd, platů a ostatních příjmů ze závislé činnosti v roce 2015

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Lošťák, Milan, 1953- (Autor), Pelech, Petr, 1944-2020 (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-7263-926-7
Rok: Olomouc : ANAG, 2015
Vydání:23. aktualiz. vyd.
Edice:Daně (ANAG)
Témata:
LEADER 01605nam a22004217a 4500
001 000265670
003 CZ-PrVSE
005 20150824133126.0
007 ta
008 150203s2015 xr fr 000 0 cze d
020 |a 978-80-7263-926-7  |q (brož.) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 336.1/.5  |x Veřejné finance  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 336  |x Public finance  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 336.226.112.1  |2 MRF_2003 
080 |a (437.3)  |2 MRF_2003 
080 |a (035)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 336.2LOŠ 
100 1 |a Lošťák, Milan,  |d 1953-  |7 mzk2004217466  |4 aut 
245 1 0 |a Zdanění mezd, platů a ostatních příjmů ze závislé činnosti v roce 2015 /  |c Milan Lošťák, Petr Pelech 
250 |a 23. aktualiz. vyd. 
260 |a Olomouc :  |b ANAG,  |c 2015 
300 |a 367 s. 
490 1 |a Daně 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
648 7 |a 2015  |7 ch967316  |2 czenas 
650 0 7 |a daň z příjmů ze závislé činnosti  |7 ph119342  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
650 0 9 |a payroll tax  |2 eczenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Pelech, Petr,  |d 1944-2020  |7 ola2003175282  |4 aut 
830 0 |a Daně (ANAG) 
996 |1 PSKLA  |3 F220131a  |4 N:P  |5 3142280159  |8 20150203  |9 336.2LOŠ  |f 81  |g 41401  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20150206 
996 |1 PSTUD  |3 F220131  |4 N:P  |5 3142280158  |8 20150203  |9 336.2LOŠ  |f 84  |g 41401  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20150211