Mezinárodní rating a jeho využití pro veřejný sektor - Beníšek, Stanislav; Taušer, Josef; Kuvík, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
V této práci se autor zaměřuje na využití mezinárodního kreditního ratingu veřejným sektorem a to především tou jeho částí, která se nachází pod centrální úrovní veřejné správy. Autor především zkoumá jak dalece je kreditní rating tímto sektorem využíván, jakou funkci mu subjekty v tomto sektoru přisuzují, jaké motivy je k jeho využití vedou a jestli se tyto motivy významně liší od typického chápání kreditního ratingu jakožto nástroje zlepšujícího přístup ke kapitálu.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses