Analýza pracovních míst a návrh systému hodnocení pracovníků a pracovního výkonu - Rambags, Iva (2011)
Cílem diplomové práce je navrhnout systém hodnocení pracovníků a pracovního výkonu v malé nizozemské firmě. Teoretická část vysvětluje analýzu pracovních míst, řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků a pracovního výkonu. Praktická část poskytuje informace o firmě. Dále pak na základě firemní dokumentace a dalších metod sběru dat nabízí návrh systému hodnocení pro obchodní zástupce.