Analýza pracovních míst a návrh systému hodnocení pracovníků a pracovního výkonu - Rambags, Iva; Surynek, Alois, 1954-; Ticháková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je navrhnout systém hodnocení pracovníků a pracovního výkonu v malé nizozemské firmě. Teoretická část vysvětluje analýzu pracovních míst, řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků a pracovního výkonu. Praktická část poskytuje informace o firmě. Dále pak na základě firemní dokumentace a dalších metod sběru dat nabízí návrh systému hodnocení pro obchodní zástupce.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses