Motivační program pro talenty a jeho přínosy pro zaměstnance a zaměstnavatele - Komárková, Andrea; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce je zaměřena na aktuální téma talent managementu. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje vymezení základních pojmů talentu, talent managementu, procesům talent managementu -- získávání, rozvoji a udržení talentovaných zaměstnanců v organizaci. Druhá část diplomové práce se nejprve zaměřuje na představení Unicornu a analýzu současného stavu talent managementu ve společnosti. Informace byly získány metodou rozhovoru se zainteresovanými zaměstnanci a prostudováním metodických materiálů společnosti. Dále se praktická část věnuje zhodnocení současného stavu práce s talentovanými zaměstnanci v Unicornu a návrhu opatření, jak tuto situaci zlepšit. Závěrečná část shrnuje výsledky a doporučení pro Unicorn.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses