Výukový informační systém školy - Procházka, Ivan (2014)
Cílem této diplomové práce je vytvoření výukového informačního systému školy. Na zá-kladě analýzy trhu jsou získány požadavky na systém. Aplikace je napsána pomocí jazyka C# při užití frameworku ASP .NET MVC. Součástí práce je uživatelská příručka.