Výukový informační systém školy - Procházka, Ivan; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Suchan, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem této diplomové práce je vytvoření výukového informačního systému školy. Na zá-kladě analýzy trhu jsou získány požadavky na systém. Aplikace je napsána pomocí jazyka C# při užití frameworku ASP .NET MVC. Součástí práce je uživatelská příručka.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses