Specifika marketingové komunikace na trhu B2B a její účinnost na příkladu společnosti Bisnode - Zálešáková, Martina (2013)
Diplomová práce se zabývá tématem marketingové komunikace na B2B trzích. B2B trh je prostředím, kde dochází k obchodům mezi obchodními společnostmi bez účasti konečných spotřebitelů. Cílem diplomové práce je prozkoumat specifika marketingové komunikace na B2B trzích a teoretické poznatky aplikovat na příkladu společnosti Bisnode Česká republika, která je poskytovatelem ekonomických informací pro společnosti působící v B2B oblasti