Specifika marketingové komunikace na trhu B2B a její účinnost na příkladu společnosti Bisnode - Zálešáková, Martina; Král, Petr, 1979-; Bockstefel, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá tématem marketingové komunikace na B2B trzích. B2B trh je prostředím, kde dochází k obchodům mezi obchodními společnostmi bez účasti konečných spotřebitelů. Cílem diplomové práce je prozkoumat specifika marketingové komunikace na B2B trzích a teoretické poznatky aplikovat na příkladu společnosti Bisnode Česká republika, která je poskytovatelem ekonomických informací pro společnosti působící v B2B oblasti
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses