Vybrané aspekty vzdelávania pre cestovný ruch - Soušková, Silvia; Bakos, Tomáš; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Táto diplomová práca si kladie za cieľ zhodnotiť súčasný stav poskytovania odbornej praxe na školách cestovného ruchu v Českej republike a v Holandsku. Medzi 42 vysokými a vyššími odbornými školami cestovného ruchu v oboch krajinách bol realizovaný dotazníkový prieskum. Prostredníctvom neho boli tieto školy a študenti požiadaní o zhodnotenie odborných praxí. Výsledky prieskumu viedli k sformulovaniu niekoľkých odporučení pre zlepšenie kvality odbornej praxe.
Vedoucí práce: Tomáš Bakos
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses