Zhodnocení finančního zdraví firmy aparátem finanční analýzy - Zástěrová, Zuzana (2014)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví firmy Cellofoam CZ s.r.o. metodou finanční analýzy z pohledu externího uživatele za období let 2009 -- 2013 a porovnání se společností podnikající ve stejném oboru. První část práce se zabývá teoretickým vymezením finanční analýzy. V druhé části je prakticky provedena finanční analýza společnosti Cellofoam CZ s.r.o. a porovnávací analýza se společností Sinfo spol. s r.o. V závěru bakalářské práce jsou uvedena zhodnocení a doporučení pro společnost