Zhodnocení finančního zdraví firmy aparátem finanční analýzy - Zástěrová, Zuzana; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Matějková, Lenka (2014)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví firmy Cellofoam CZ s.r.o. metodou finanční analýzy z pohledu externího uživatele za období let 2009 -- 2013 a porovnání se společností podnikající ve stejném oboru. První část práce se zabývá teoretickým vymezením finanční analýzy. V druhé části je prakticky provedena finanční analýza společnosti Cellofoam CZ s.r.o. a porovnávací analýza se společností Sinfo spol. s r.o. V závěru bakalářské práce jsou uvedena zhodnocení a doporučení pro společnost
Vedoucí práce: Petra Kozáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: finanční analýza; likvidita; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; liquidity (economics); bachelor's theses