Reklama ve zdravotnictví - Kašová, Eva (2014)
Předmětem této práce je přiblížit spojení reklamy a zdravotnictví. Každé z těchto témat mají své charakteristické zvláštnosti, které by sami o sobě vydaly na samostatnou práci. Největší rozpor vidím v tom, že reklama je primárně určena ke zvýšení zisků. Zdravotnictví na druhé straně zase v první řadě chrání zdraví lidí. Prolíná se tu rovina obchodní, a rovina etická. V druhé části podrobně rozeberu jednu reklamní kampaň na prevenci rakoviny tlustého střeva. Tu pak následně podrobím analýze od oborníků. Jak z toho vyšla? Zvýšila podvědomí veřejnosti o nutnosti ochrany před touto zákeřnou chorobou?