Analýza interní komunikace ve vybraném zdravotnickém zařízení - Caklová, Denisa (2014)
Diplomová práce na téma "Analýza interní komunikace ve vybraném zdravotnickém zařízení", konkrétně v Nemocnici Jindřichův Hradec, a. s., je rozdělena na dvě části. Teoretická část popisuje téma komunikace obecně a větší pozornost je věnována oblasti interní komunikace. V praktické části práce je představena akciová společnost Nemocnice Jindřichův Hradec a interpretovány výsledky dotazníkového šetření, týkajícího se analýzy interní komunikace a provedeného v této instituci. Dle výsledků dotazníkového šetření jsou v závěru práce doporučeny návrhy na zlepšení této problematiky v Nemocnici Jindřichův Hradec, a.s.