Analýza interní komunikace ve vybraném zdravotnickém zařízení - Caklová, Denisa; Kandilaki, Daniela, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lešetický, Ondřej (2014)
Diplomová práce na téma "Analýza interní komunikace ve vybraném zdravotnickém zařízení", konkrétně v Nemocnici Jindřichův Hradec, a. s., je rozdělena na dvě části. Teoretická část popisuje téma komunikace obecně a větší pozornost je věnována oblasti interní komunikace. V praktické části práce je představena akciová společnost Nemocnice Jindřichův Hradec a interpretovány výsledky dotazníkového šetření, týkajícího se analýzy interní komunikace a provedeného v této instituci. Dle výsledků dotazníkového šetření jsou v závěru práce doporučeny návrhy na zlepšení této problematiky v Nemocnici Jindřichův Hradec, a.s.
Vedoucí práce: Daniela Kandilaki
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: zdravotnická zařízení; manažerská komunikace; vědecký výzkum; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health facilities; communication in management; scientific research; master's theses