Platební karty na internetu - Materna, Tomáš; Matuštík, Ondřej; Juříček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Platební karty nám přinášejí spousty výhod, ale nesou s sebou také jistá negativa v podobě rizika. Éra platebních karet prošla obrovským vývojem, který stále trvá a jen tak neskončí, a riziko zneužití karty bohužel provází celý tento vývoj platebních karet. Přestože technologie velmi pokročila a existuje zde už velmi propracované zabezpečení, nic není dokonalé. Cílem této práce je definovat a analyzovat současné prostředky, které zabezpečují platební kartu a její používání, a to i na internetu a dále rozebrat podvody platebních karet a zneužívaní citlivých údajů jejich majitelů a navrhnout změny v zabezpečení.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses