Analýza marketingovej stratégie a spokojnosti zákazníka spoločnosti Emirates Airlines - Valová, Soňa (2014)
Cieľom tejto bakalárskej práce je pomocou analýzy marketingovej stratégie vysvetliť postavenie lídra na trhu leteckých prepravcov - spoločnosti Emirates Airline. V práci sa popisujú základné princípy marketingu v leteckej doprave, charakteristika spoločnosti, jej postavenie na trhu, SWOT analýza a jej marketingový mix. Úspešnosť vybranej stratégie dokáže či vyvráti vlastný dotazník o efektivite marketingovej stratégie tejto spoločnosti. Na jej základe bude sformulované odporúčanie pre spoločnosť Emirates Airline na zlepšenie prípadných slabých stránok spoločnosti.