Analýza pracovních vztahů ve vybrané organizaci - Pípalová, Andrea; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Řepová, Helena (2014)
Práce se zabývá analýzou pracovní spokojenosti zaměstnanců v organizaci Y. Cílem práce je analýza zkoumané oblasti, respektive zjištění současného stavu zkoumané oblasti, zjištění slabých míst a navržení doporučení na zlepšení zjištěné situace. V teoretické části práce jsou vymezeny pojmy související s řízením lidských zdrojů, pracovní spokojeností a motivací. Dále jsou zde definovány faktory, které pracovní spokojenost ovlivňují. Praktická část je zaměřena na analýzu v konkrétní organizaci, ve které proběhlo dotazníkové šetření, na základě kterého byla navržena doporučení na zlepšení v oblasti pracovní spokojenosti
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: personální management; pracovní spokojenost; pracovní motivace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; job satisfaction; employee motivation; master's theses