Analýza vzájemných hospodářských vztahů ČR se Švýcarskem. - Machová, Jana; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce je analýzou vzájemné ekonomické spolupráce mezi Českou republikou a Švýcarskem s přihlédnutím k možnému uplatnění českých subjektů na švýcarském trhu. Součástí je analýza Švýcarské ekonomiky, zahraničně-obchodní politiky ČR vůči Švýcarsku a vývoje a struktury ekonomické spolupráce daných zemí. Závěr práce obsahuje analýzu předpokládaného vývoje v teritoriu, SWOT analýzu z pohledu ČR a následně se zabývá možnostmi spolupráce mezi zeměmi a uplatněním českých subjektů na daném trhu.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses