Analýza vybraných procesov spoločnosti Vadual logistik spol. s r.o. - Blaho, Andrej; Říhová, Zora, 1948-; Dvořák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Témou tejto bakalárskej práce je analýza vybraných procesov reálneho podniku, v tomto prípade logistickej spoločnosti Vadual Logistik spol. s.r.o. Práca sa delí na teoretickú a praktická časť. V teoretickej časti je stručne uvedená problematika procesnej analýzy, jej hlavné pojmy a načrtnuté pozadie vývoja podnikového riadenia smerom od funkčného k procesnému prístupu. Ďalej nasleduje kapitola zaoberajúca sa tvorbou procesne riadenej organizácie a procesným modelovaním. Následne, v praktickej časti, je popísaná firma Vadual Logistik spol. s.r.o. a jej podnikateľská činnosť. V jadre práce je prevedená procesná analýza firmy a analýza vybraných firemných procesov a v závere sú poznatky z analýzy zhrnuté do návrhu optimalizačných doporučení.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses