Daňová reforma v ČR v roce 2008 a její výsledky - Šormová, Kateřina (2014)
Tato diplomová práce se zabývá daňovou reformou 2008 v České republice a jejími výsledky. Cílem práce je vyhodnotit, jak byly splněny daňové a sociálně ekonomické cíle daňové reformy 2008 v České republice. První kapitola je zaměřena na daňové reformy a teorii daní. V druhé kapitole je představen návrh daňové reformy se stanovenými cíli. Třetí kapitola je zaměřena na vyhodnocení stanovených cílů.