Daňová reforma v ČR v roce 2008 a její výsledky - Šormová, Kateřina; Kubátová, Květa, 1952-; Morávková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato diplomová práce se zabývá daňovou reformou 2008 v České republice a jejími výsledky. Cílem práce je vyhodnotit, jak byly splněny daňové a sociálně ekonomické cíle daňové reformy 2008 v České republice. První kapitola je zaměřena na daňové reformy a teorii daní. V druhé kapitole je představen návrh daňové reformy se stanovenými cíli. Třetí kapitola je zaměřena na vyhodnocení stanovených cílů.
Vedoucí práce: Květa Kubátová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses