Stravovací služby poskytované v letecké dopravě - Chalupová, Adriana; Mlejnková, Lena; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou provozu leteckého cateringu a analýzou jeho výkonů. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů a zmiňuje nejdůležitější momenty v historii leteckého cateringu. Práce také objasňuje jednotlivé procesy provozu a porovnává cestovní třídy. Další nedílnou součástí je i pasáž věnující se bezpečnosti jídla a dílčím principům analýzy HACCP. Praktická část analyzuje provoz a nabídku letecké společnosti Emirates a hodnotí výsledky provedeného dotazníku, jehož cílem bylo zjistit pozici stravovacích služeb v zákaznickém rozhodování.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses