Podnikatelský plán - Švec, Marek (2014)
Diplomová práce je vypracována na téma "Návrh podnikatelského plánu na ruční papírnu v Jindřichově Hradci". Teoretická část popisuje základní pojmy z oblasti brownfieldů a jejich financování. Další teoretickou kapitolou je problematika struktury podnikatelského plánu. Praktická část se týká vypracování podnikatelského plánu v oblasti využití vybraného brownfieldu a navrhnutí jeho budoucího využití. Jedná se o konkrétní objekt v Jindřichově Hradci, ulice Jemčinská 247