Podnikatelský plán - Švec, Marek; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří (2014)
Diplomová práce je vypracována na téma "Návrh podnikatelského plánu na ruční papírnu v Jindřichově Hradci". Teoretická část popisuje základní pojmy z oblasti brownfieldů a jejich financování. Další teoretickou kapitolou je problematika struktury podnikatelského plánu. Praktická část se týká vypracování podnikatelského plánu v oblasti využití vybraného brownfieldu a navrhnutí jeho budoucího využití. Jedná se o konkrétní objekt v Jindřichově Hradci, ulice Jemčinská 247
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: podnikatelské projekty; brownfields; strukturální fondy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; brownfields; structural funds; master's theses