Marketingový plán firmy Bumbálek - Šimíček, Jan; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Švanda, Pavel (2014)
Cílem mé bakalářské práce je vypracování marketingového plánu pelhřimovské firmy Bumbálek a, na jeho základě a analýzách firmy, návrhu pro "Udržení stávající pozice firmy a útlum konkurenčních tlaků". V práci bude zahrnut popis a vysvětlení marketingového plánu, základní informace o firmě, její současný stav a pozice na trhu. Zaměřím se především na předvedení jejích slabých a silných stránek, její hrozby a příležitosti, jak současné tak i ty budoucí, čili SWOT analýzu, ve které se budu podrobněji věnovat konkurenčním silám. Podle vytvořené SWOT analýzy vytyčím cíle, plány a návrhy pro budoucí chod firmy, které jsou podle mého názoru důležité a efektivní pro útlum konkurenčního tlaku v následujících letech. Sestavím tedy plán, který podpoří postavení firmy a udržení její pozice, využitím příležitostí místního trhu a vyhnutím se jeho hrozbám
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketingový management; konkurenceschopnost; management [obor bakal. práce]; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing management; competitiveness; bachelor's theses