Interní komunikace v mezinárodní společnosti - Podhorecká, Denisa (2014)
Diplomová práce se zabývá interní komunikací ve firmě Doosan Bobcat Manufacturing, s.r.o. Hlavním cílem této práce je analyzovat současný stav vnitropodnikové komunikace s ohledem na její podnikovou kulturu, upozornit na nedostatky a navrhnout možná řešení na zefektivnění. V teoretické části prezentuji základní pojmy, jako jsou národní kultura, firemní kultura a interní komunikace. Ty jsou podstatné pro porozumění analytické části. Praktická část je postavena na šetření provedeném ve zkoumané společnosti -- kvantitativní i kvalitativní výzkum. V závěru nabízím doporučení pro zlepšení současní situace, které vychází z odpovědí respondentů a interview s top managementem.